Descriere

Tinem sa iti spunem ca ne place ceea ce facem si punem suflet in crearea site-ului web. Noi cream site-uri web de prezentare dar si magazine online. M-am hotarat sa practic aceste serviciu datorita firmelor mari de webdesign care cer un pret exagerat pentru ceea ce ofera. Noi venim ca o completare a firmelor mari! Dar si in acelasi timp de a oferii un serviciu la un pret decent.

Ne ocupam strict de partea de Front-End ( partea estetica).

Preturile noastre pentru un site web incep de la 1200 lei. Nu avem un numar fix de pagini pentru suma de 1200 lei. Suntem deschisi la discutii pentru a-ti face o oferta cat mai buna pentru ambele parti.

Webhost

Site-ul web este tinut la o firma mare din Romania care detine un datacenter . Vrem sa stii ca noi platim 30% din suma catre webhost,dovada ca nu ne zgarcim la calitate!

Site-urile noastre sunt optimizate !

Notiunea de SEO a apărut prin anii 90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization. Adica:  optimizare pentru motoarele de cautare acelasi timp, aceeasi abreviere se refera si la persoanele care practica această „meserie”. În epoca timpurie a Internetului, atunci când existau doar „cateva” site-uri în total (de fapt cateva milioane, fata de cele peste 30 miliarde, estimate în prezent) . Au aparut si motoarele de căutare, care, desi deloc sofisticate . Indexau destul de bine conţinutul de pe web şi constituiau un punct de pornire al navigării, prin aceasta reprezentând o sursa importantă de trafic pentru site-urile web. Tot atunci specialistii şi-au dat seama de necesitatea unui control constient în procesul de crestere a vizibilitatii în motoarele de cautare, si acest fapt a dat nastere unei noi stiinte: SEO – optimizarea pentru motoarele de cautare, care are drept scop marirea traficului calitativ al unui site.

Asta cam e teoria….Caci, in practica conteaza ca site-ul web sa contina urmatoarele elemente:

  • un text clar, coerent si fara aberatii(cu un numar de cuvinte/propozitie)
  • branding-ul (conteaza cel mai mult)
  • accesarile organice(sa ai accesari pentru ca oameni te cunosc)
  • imagini
  • putina vechime
  • link-uri (asta conteaza cel mai mult,sa fii pomenit pe alte site-uri cu link catre site-ul tau)

Sfat

Totusi daca vreti ceva foarte maret, va recomandam sa mergeti la o firma mare. Pentru ca au departamente intregi pentru SEO, MARKETING & PR, costa mult dar daca e ceva maret, chiar merita!

site web