Despre noi

Noi suntem Zestrero. Ne ocupam cu crearea si mententanta paginilor web, dar totodata oferim pentru oamenii din Deta si impreujurimi servicii de reparatii calculatoare. Daca sunteti interesati de unul dintre serviciile noastre,nu ezitati sa ne contactati sau sa va uitati pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii..

Ce facem mai exact?


Totusi, principala noastra activitate consta in creare de site-uri web de prezentare/tip magazin. Un site web este un serviciu complex, care cuprinde multe servicii necesare! Cum ar fii optimizarea SEO (care are si ea multe ramuri). Un webhost de calitate. Multi au servere acasa, ceea ce e total gresit. Un site web trebuie tinut intr-un datacenter! Unde viteza dar si siguranta sunt la un nivel inalt! Ce iti mai putem spune despre noi este faptul ca oferim seriozitate si asteptam sa fie ceva reciproc. Stim ceea ce facem si ne place ca relatia cu clientii sa fie una prietenoasa si transparenta,atat tehnic cat si financiar. Cel mai placut este sa faci afaceri intr-o atmosfera cat mai friendly. Ne da noua un vibe cat mai bun in munca pe care urmeaza sa o prestam. Dar va da si voua un vibe de linsite si incredere!

Oferim servicii calitative atat estetice cat si fizice. Dar vreau sa va readuc aminte ca reprezentam completarea unei firme mai. Daca aveti proiecte marete, ce necesita mai multa manca de lucru, investitie financiara sau aplicatii, va recomand sa cautati o firma cu renume in domeniu. Ca sa va dau exemplu: un site precum Emag sau Amazon necesita o forta de lucru superioara!

Parerea oamenilor despre noi o gasiti pe google reviews sau pe pagina de facebook la sectiunea reviews. Fiecare review este 100% real si reprezinta cate un client de-al nostru. Va asteptam pe la noi si pe pagina noastra de Facebook !

Bude Florin-Alexandru Website Creator

Fekete Adriana Marketing