Zestrero va ofera trei metode de plata. Rapide, sigure si de incredere. Echipa Zestrero accepta bani cash, depunere cont bancar si Revolut.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le-am luat in considerare atunci cand ne-am lansat pe piata a fost reprezentata de metodele de plata acceptate. Noi intelegem nevoile clientilor nostrii si modul în care acestia prefera să plateasca. În plus, oamenii prefera să aibă mai multe optiuni – astfel ca este bine să nu ne limitam clientii la o singura metoda de plata.

Revolut este deja un trend „bancar” ,si se afla la noi printre cele trei metode de plata.. Totusi, daca nu stii ce este Revolut ,iti lasam mai jos un mic citat si un link unde vei gasii mai multe detalii. Iar daca vrei sa te inregistrezi apasa pe acest link : https://revolut.com/referral/florinouyw!a10121

Despre Revolut(metode de plata)

Revolut, care s-a lansat în urmă cu patru ani şi are acum trei milioane de clienţi. Dintre care 150.000 numai în România, oferă conturi, carduri şi servicii bancare fără tarife pentru tranzacţiile internaţionale. Revolut este un fintech, adică un start-up (companie la început de drum) care acţionează în domeniul financiar şi vine cu soluţii care nu sunt oferite de bănci sau de alte servicii financiare. Pe scurt, Revolut este o alternativă bancară digitală. Asta înseamnă că practic Revolut oferă aproape tot ce oferă o bancă („aproape”, pentru că încă nu oferă credite în România) şi toate acestea dintr-o aplicaţie direct din telefon. Diferenţa principală constă în cuvântul „tehnologie”, pentru că Revolut este o companie al cărei focus este pe zona de tehnologie.

Citeste mai mult: adev.ro/pmtufo

Metode de plata sunt, servicii diverse sunt. Daca ai nevoie de oricare dintre serviciile noastre sau pur si simplu ai anumite intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Suntem deschisi, transparenti si oferim servicii de calitate !