Descriere

Dragi deteni si nu numai. Am lansat Reparatii Calculatore Deta din nevoia oameniilor de a avea pe cineva atunci cand ceva nu merge cu calculatorul personal(laptopc ,pc, telefon,etc ..).

Raza

Putem sa ajungem in urmatoarele locatilati: Deta, Opatita, Banloc, Livezile, Soca, Dolat, Opatita, Stamora, Denta, Brestea, Birda, Voiteg, Folea, Jebel, Gataia, Birda, Ghilad si Ciacova.

Preturi

Noi ne axam pe urmatoarele servicii:

  • reinstalare windows 100 lei
  • constatare defect 20 lei/piesa defecta
  • schimbare pasta termoconductoare 100 lei

Multi oameni au venit sa le reinstalez windows-ul ca sa mearga calculatorul mai bine/ nu mai mergea windows-ul. De multe ori problema este din cauza hard-disk-ului. Si pentru a nu lucra de pomana am introdus suma de 20 lei constatare piesa defecta. Care e valabila si pentru alte cazuri.

Totusi daca aveti alte probleme nu ezitati sa ma contactati. Unui calculator poti sa ii faci multe. De aceea nu are rost sa enumeram decat cele mai frecvente probleme.

Ce folosesc?

Folosesc pasta termoconductoare de calitate (artic mx 2019) si spray de contact pentru curatare (WD40 contact cleaner).

Precizare

Vreau sa fac o precizare! Eu nu sunt aici sa va iau banii ci este mai mult un hobby pentru ca in zona noastra nu prea sunt oameni care sa se ocupe cu asa ceva.

Procedura reparatie.

Ridic echipamentele de la domiciliu. Gratuit pentru cei din Deta, iar pentru cei din zona se stabileste un pret de comun acord!

Se pastreaza o permanenta legatura cu clientul privind etapele reparatiei.

Nu vrem sa te lasam mai mult de 24 de ore fara calculator. Ne straduim ca a doua zi sa il ai. Totusi, din cauza cererii crescute, acest timp se poate prelungii pana la 3 zile calendaristice. Noi,Reparatii Calculatore Deta, inainte sa iti luam calculatorul o te instiimtam daca avem o cerere crescuta sau nu. Nu o sa il luam doar ca sa il tinem in birou.

Reparatii Calculatore Deta